44 hari usia Azfar


Notice: Undefined index: disable_keyword_conversion in /home/azrulazm/public_html/wp-content/plugins/old-to-new-agoda-link-converter/agoda.php on line 144

assalamualaikum dan selamat pagi. dah lama tak update blog. Hari ini 30 syawal 1438 persamaan 24 july 2017. Sekejap masa berlalu, syawal akan meninggalkan kita dan Zulkaedah akan menyusul malam ini.

Tahun ini kali kedua menyambut puasa dan raya bersama isteri dan untuk tahun ini pula AA dan isteri berpuasa dan beraya dengan baby baru yang bernama Azfar Ayyad.  Azfar Ayyad lahir pada 11 June 2017 persamaan 16 Ramadhan 1438.

Tak sangka dalam perkhawinan kami  tak sampai 2 tahun kami telah menimang cahaya mata. Bersyukur pada ALLAH s.w.t Dan kedatangan Azfa r Ayyad dalam keluar AA akan menyeri  kehidupan kami.Dan hari ini 44 hari si Azfar lahir di dunia. Banyak perancangan untuk baby Azfar ni . Semoga perancangan untuk Azfar dapat dilaksanakan.  Dan semoga AA dan isteri dapat menjaga Azfar dengan sempurna seperti mana famili AA dan isteri menjaga kami dari kecik.

Sekian tulisan hari ini.
Abah Azfar

 

 

 

17 thoughts on “44 hari usia Azfar

  • 26 July 2017 at 11:42 am
    Permalink

    In Sha Allah setiap anak tu Allah dah janji rezekinya. Tahniah dan selamat membesar baby Azfar Ayyad moga jadi anak soleh dan beguna pada ibubapa dan negara.

    Reply
    • 26 July 2017 at 11:46 am
      Permalink

      amin. begitu jugak utk maha dan pasangan nanti.

      Reply
  • 26 July 2017 at 11:47 am
    Permalink

    tahniah utk awak dan pasangan. semoga baby azfar membesar dengan sihat dan bijak..

    Reply
    • 26 July 2017 at 11:53 am
      Permalink

      amin. terima kasih kak

      Reply
  • 26 July 2017 at 12:07 pm
    Permalink

    welcome to new parenting and congrats to you. it’s a gift from God too, 😀
    I had 2 lost pregnancy before my boys. ectopic mommy, I am.

    Reply
  • 26 July 2017 at 2:02 pm
    Permalink

    Alhamdulillah..tahniah atas kehadiran org baru dalam keluarga. Moga baby Azfar membesar dgn sihat dan menjadi anak yg soleh

    Reply
  • 26 July 2017 at 2:43 pm
    Permalink

    Semoga terus membesar menjadi anak yang dibanggakan ayah ibu…anak ini rezeki…semoga murah rezeki lagi lepas ni… 🙂

    Reply
  • 26 July 2017 at 6:31 pm
    Permalink

    Tahniah atas kelahiran cahaya mata. Semoga Azfar membesar sebagai anak yang soleh dan penyejuk hati ibu dan ayah. Yaya pun baru lepas bersalin 1 Ramadhan haritu. Samalah Dahlia dan Azfar baby Ramadhan. Hee

    Reply
  • 26 July 2017 at 8:41 pm
    Permalink

    Alhamdulillah selamat semuanya. Sedapnye nama AA ni. Semoga menjadi anak yang soleh. Aamiin

    Reply
  • 26 July 2017 at 11:35 pm
    Permalink

    alhamdulillah. tahniah dikurniakan cahaya mata. semoga menjadi anak yang soleh, menyenangkan hati ibu bapa dan dikurniakan tubuh badan yang sihat

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge