apa yang menarik di Bangkok hari kedua part3


Notice: Undefined index: disable_keyword_conversion in /home/azrulazm/public_html/wp-content/plugins/old-to-new-agoda-link-converter/agoda.php on line 144
sambung balik part 3. hehee.

Lepas makan kat Yana Restoran. aku dgn membe dri malaysia tu. pusing2 la MBK tu.. Besar gak MBK ni.. kat situ macam2 ada. mmg rambang mata la kat sini.. heeeehe. selamat aku tak bwak byk duit. kalo dah mmg dah soping hbs kat sini. hahahaha

NI la membe aku kat bangkok. dorang ni mmg kaki soping. hahaha
kat MBK aku beli ni jer. RM 35 jer… 
Bankok Transit System (BTS) 
Lepas pusing MBK kiteorang cadang nak naik  TBS atau LRT .Sebelum naik kene beli tiket la.. beli tiket pakai syiling. kat bawah ni tiket TBS.. comel jer… hehehe dalam TBS ni mmg besar. tak mcm LRT kat malaysia.. then orang kat sini. sebelum naik tu. dorang beratur… 
landasan pejalan kaki 
Kat sini mmg syok la.. kat sana tempt pejalan kaki die bawah train jer.. mmg bagus.. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge