Apa yang menarik di Bangkok


Notice: Undefined index: disable_keyword_conversion in /home/azrulazm/public_html/wp-content/plugins/old-to-new-agoda-link-converter/agoda.php on line 144

Assalamualaikum semua.. dah lama tak mengupdate blog….  aku just nak berkongsi pengalaman aku kat bangkok..

aku berangkat dari kl jam 9.10 mlm smpai sana dalam 11.15 waktu Malaysia. aku naik Lufhtansa. orang germany punye. heehehee

Sampai aku kat airport Suvarnabhumi Airport. aku terpegun seketika. sbb first time ke Bangkok. lepas tu Airport die mmg besar giler..

Lepas imigresen aku terus keluar. jumpe tour guide aku. nasib baik ada nama aku. kalo tak memang kene menapak aku kat airport tu. hahaaaa… lepas jumpe tour guide. aku terus dianta ke hotel terus. perjalanan dari airport ke hotel ambik masa dalam 40 minit jugak la. jauh gak la…
hotel yang aku tido nant. name hotel tu Citin Pratunam. hotel die mmg selesa.
sampai hotel terus cek in. then dpt kunci aku terus tido. sebb esoknya ada tour pusing bangkok…. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge