Pertama kali Di Sepetang Bersama Blogger 2017

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua.  Kali ni entry pasal Sepetang Bersama Blogger 2017 #SBB2017 . Pertama kali AA join event bersama blogger ni. Dan event ini berlangsung pada 13 May 2017 dan bertempat di Pusat Pelancongan Malasysia (MaTIC) Kuala Lumpur. Tak sangka event macam ni dapat mengumpul ramai blogger serata Malaysia dan juga Indonesia. Ternyata event bersama blogger dah lama diwujudkan sejak 2012 lagi .

Untuk pengalaman pertama kali join event  Sepetang Bersama Blogger AA rasa teruja dan semangat dengan atur cara yang menarik dan perkongsian dari Boss Denaihati Tuan Haji Amir, CEO Kumpulan Media Karangkraf, Datuk Ibu Hanim, Dr Wan Yusof, Mahadir Mohamed, Cik Lily Putih dan Norman Danish. Banyak ilmu yang di sampai oleh mereka. Dan selain itu AA dapat berjumpa blogger baru dan otai yang selama ini hanya nampak di facebook dan blog sahaja. Dan dalam berkenalan sempat jugak selfie dengan dengan otai blogger ni. Meraka agak ramah dan sporting.

Dan berharap pihak Denaihati akan buat teruskan event macam ni dan dapat mengumpul semua para para blogger serata Malaysia dan juga luar Malaysia. Dan berterima kasih pada pihak tema Denaihati atas event ini dan mereke bertungkus lumus siang ke malam untuk event ini.

 

bersama bos Denaihati
ND
Eizil
Khir Khalid
Cik lily putih dan Abang Maha
arz moha

4 thoughts on “Pertama kali Di Sepetang Bersama Blogger 2017

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge